Urban uz pomoć pratioca na Fejsbuku nakon 40 godina pronašao prijatelja iz djetinjstva

GS
Foto: Fejsbuk

Hrvatski muzičar Damir Urban juče se obratio pratiocima na Fejsbuku kako bi mu pomogli da pronađe Slobodana Stevanova, prijatelja kojeg je posljednji put vidio prije 40 godina. Samo 15 sati kasnije - pjevač je uspio stupiti u kontakt sa starim prijateljem.

Urban je na Fejsbuku podijelio staru fotografiju kazavši kako je sticajem okolnosti izgubio sve kontakte s najboljim prijateljem iz djetinjstva, prenosi ''Kliks''.

"Ostalo je nekoliko fotografija i puno uspomena: prvi kompjuter koji sam vidio je njegov ZX Spectrum, upoznali smo se u trećem razredu, kad je u Rijeku doselio iz Sente, proveli dane viseći jedan kod drugoga, on mi je otkrio Parafe i zarazio me njima...", napisao je pjevač dodavši kako bi volio dobiti Slobodanov kontakt.

U nekoliko narednih sati objava je podijeljena više od 200 puta, a na nju je reagovalo gotovo 2.000 ljudi. Jedni su pisali kratko "Sretno!", a drugi su predlagali kako pjevač može doći do kontakta.

A onda, 15 sati kasnije, Urban je s pratiocima podijelio sretne vijesti:

"Nakon skoro 40 godina od posljednjeg susreta - za početak - skoro sat vremena razgovora sa Slobodanom! Od srca hvala svima vama koji ste mi pomogli doći do njega!", napisao je Urban.

nakon skoro 40 godina od zadnjeg susreta - za pocetak - skoro sat vremena razgovora sa slobodanom! od srca hvala svima vama koji ste mi pomogli doci do njega!

Posted by Damir Urban on Tuesday, 9 February 2021

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana