Ujak na proslavi 18. rođendana u Banjaluci izdominirao u - štiklama (VIDEO)

GS
Foto: Printskrin

BANjALUKA - Na proslavi punoljetstva jedne Sare u Banjaluci, njen ujak uspio je da skrene pažnju ne samo prisutnih, već i cijele internet zajednice, izazvavši pravu buru reakcija svojim nesvakidašnjim plesom u štiklama.

Kako to često biva u današnjoj eri društvenih mreža, bilo kakav neočekivan ili nesvakidašnji trenutak brzo postane viralan, a ovaj događaj nije bio izuzetak.

Na videu, koji je podijeljen na Instagramu i prikupio preko milion pregleda, vidimo slavljenicu i njenog ujaka kako plešu uz "Romaniju" Halida Bešlića. No, ono što je izazvalo najviše pažnje jeste činjenica da je ujak, obučen u štikle, na podijumu izvodio zavodljive plesne pokrete, privlačeći poglede svih prisutnih, dok je slavljenica bila u patikama. Da li su prosto zamijenili obuću, nije nam poznato.

Njegov performans zabilježio je bend iz Banjaluke koji je svirao na proslavi, a video su ubrzo preplavile reakcije.

Iako su komentari na objavi ubrzo zaključani, vjerovatno zbog nekih negativnih opaski, činjenica je da ovaj veseli rođak nije ostavio nikoga ravnodušnim. Njegova samouvjerenost i opuštenost u izvođenju pokreta u štiklama mnoge su zabavile, dok su drugi ostali zatečeni neočekivanim plesnim partnerstvom uz klasični hit sa Balkana, prenose Nezavisne.

Bilo kako bilo, ovaj trenutak ostaje kao podsjetnik da zabava ne poznaje granice, a svaki plesni podijum je prilika za izražavanje – bez obzira na obuću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana