U pripremi treći dio filma “Kil Bil”

Agencije
U pripremi treći dio filma “Kil Bil”

Od premijernog prikazivanja filma “Kil Bil 2” prošlo je petnaest godina, a režiser Kventin Tarantino je otkrio da on i Uma Turman aktivno razmišljaju o trećem nastavku ovog kultnog filma.

Čuveni režiser Kventin Tarantino trenutno se sprema da objavi svoj deveti film “Once upon time in Hollywood”. Film je u maju prikazan na Kanskom festivalu, sutra će svoju premijeru doživjeti u Sjedinjenim Američkim Državama, a zatim i u Evropi 14. avgusta.

- Prošle sedmice sam pričao sa Umom o tome da snimimo treći dio ovog filma, što smatram da bi mi bio odličan potez - rekao je Tarantino.

Turmanova je učestvovala u pisanju prva dva dijela, a takođe je i tumačila glavnu ulogu plaćenog ubice Beatriks Kido, koja je probala da se izvuče iz dotadašnjeg prljavog posla i započne porodični život.

To njenom bivšem šefu Bilu (Dejvid Karadin) ne odgovara i odlučuje da je ubije na dan njene svadbe. Niko od prisutnih na vjenčanju nije preživio masakr osim Beatriks, koja kreće u osvetu.

Prvi i drugi film “Kil Bil” su imali ogromnu popularnost, što su zadržali i dan-danas. Ta popularnost se oslikala i na odličnoj zaradi na blagajnama. Priča o mladoj koja kreće u osvetu nakon krvavog vjenčanja posebno je omiljena među ženama, koje su u Beatriks (Umi Turman) prepoznale vodilju i nekoga ko im uliva snagu. Pojedini su zamjerali Tarantinu na previše krvi i nasilja, ali to ne bi bio Tarantino da toga nema.

Jedan od najboljih holivudskih režisera je rekao da ima viziju o radnji trećeg nastavka ovog filma.

- Već imam neke ideje, film bi trebalo da prati Vernitinu kćerku - kazao je Tarantino.

Verniti Grin je u filmu igrala Vivika Foks, koja je takođe učestvovala u masakru na vjenčanju. Kada Beatriks dođe da se osveti, Vernitinom ubistvu prisustvuje i njena četvorogodišnja kćerkica Niki. Betatriks joj tada kaže: “Ako ikada budeš željela da osvetiš majku, čekaću te”.

Tarantino već neko vrijeme najavljuje da će režijom prestati da se bavi kad bude snimio svoj deseti film. Za sada ih ima devet, ako se odluči da deseti bude neki drugi onda “Kil Bil” vjerovatno neće doživjeti svoj treći nastavak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana