Turneja “Imam pesmu da vam pevam” se nastavlja u Brčkom

G.S.
Turneja “Imam pesmu da vam pevam” se nastavlja u Brčkom

Spektakularni koncert Lepe Brene će se održati 10. avgusta u muzičkoj areni u Brčkom. Ovo veče obećava da će biti nezaboravno, puno energije, emocija i vrhunske muzike. Koncert je dio velike turneje pod nazivom “Imam pesmu da vam pevam”, koja je već osvojila srca publike širom regiona.

Repertoar Lepe Brene, ikone balkanske muzičke scene, garantuje fantastičnu zabavu za sve generacije. Od legendarnih pesama poput “Čačak, Čačak”, “Luda za tobom” i mnogih drugih do novijih hitova, svaka nota će vas podsjećati na nezaboravne trenutke i probuditi nostalgiju.

Atmosfera na koncertu obećava da će biti na vrhuncu. Publika će imati priliku da uživa u vrhunskom zvuku, specijalnim efektima i svjetskom dizajnu scene koji će upotpuniti jedinstvenu koncertnu magiju.

Ulaznice su i dalje u prodaji na sljedećim prodajnim mjestima:

Ne propustite priliku da budete dio ove muzičke čarolije. Svojim glasom i energijom, Lepa Brena će još jednom pokazati zašto je sinonim za kvalitetan muzički spektakl na ovim prostorima. Ovo je događaj koji se ne smije propustiti – obeznijedite svoje karte na vreme i spremite se za noć punu muzike, plesa i neponovljivih trenutaka.

Vidimo se 10. avgusta u Brčkom!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana