TMZ: Selin Dion stigla u Pariz, nastupiće na ceremoniji otvaranja OI

Tanjug
TMZ: Selin Dion stigla u Pariz, nastupiće na ceremoniji otvaranja OI

PARIZ - Kanadska pjevačica Selin Dion nastupiće u petak na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu, za šta će joj  organizatori platiti dva miliona dolara za izvođenje samo jedne pjesme, prenio je portal TMZ, pozivajući se na neimenovane izvore.

Pored honorara, biće joj plaćeni i svi putni troškovi, dodao je izvor, napominjući da se pevačica "osjeća dobro", uprkos tome što godinama pati od sindroma ukočene osobe, rijetkog autoimunog poremećaja.

U svom dokumentarcu "Ja sam: Selin Dion" obećala je da će se vratiti na scenu.

-Odabrala sam da radim svim svojim telom i dušom, od glave do pete, sa medicinskim timom. Želim da budem najbolja što mogu. Moj cilj je da vidim Ajfelov toranj opet! - rekla je pjevačica u aprilu za francuski Vog.

NBC njuz je objavio da su Selin Dion i Lejdi Gaga, stigle u Pariz, ali da zvaničnici nisu saopštili da li će nastupiti na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara.

Francuski list Parisien je prenio da je Dion, Kanađanka francuskog poriekla, doputovala u Pariz u utorak ujutro i da će na Olimpijskim igrama izvesti „ Himnu ljubavi“ Edit Pjaf.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak Lejdi Gage kako maše  obožavaocima ispred svog automobila u Parizu u ponedjeljak.

Francuska ministarka sporta Ameli Udea-Kastera nije htjela ni da potvrdi ni da demantuje da li će Dion nastupiti u Parizu, ali je rekla da će na svečanom otvaranju u petak biti "izuzetan sastav umjetnika", uključujući plesače, muzičare i glumce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana