„The ŠA Times" donosi sve informacije o predstojećem „ŠA Festu" u Prijedoru

G.S.
„The ŠA Times" donosi sve informacije o predstojećem „ŠA Festu" u Prijedoru

Sve smo bliži dugoočekivanom događaju koji će obogatiti kulturnu scenu Prijedora - "ŠA Festu". Ovogodišnji festival će se održati od 24. do 27. jula na više lokacija u glavnoj prijedorskoj ulici i u Starom gradu, obećavajući četiri dana bogatih kulturnih sadržaja za sve generacije.

I ove godine sve najvažnije informacije o festivalu možete pronaći u jedinstvenim ŠA novinama – "The Ša Times". Kao nezaobilazni pratilac "ŠA Festa" u Prijedoru, ŠA novine predstavljaju vaš ključ za dublji uvid u sve što ovaj renomirani prijedorski festival nudi, sve detalje o izvođačima, izložbama, radionicama, lokacijama i zonama festivala.

Ne propustite priliku da uz jutarnju kafu uživate u ovom informativnom i inspirativnom izdanju koje će vas pripremiti za nezaboravan doživljaj na "ŠA Festu". Neka ŠA novine budu vasa dodatna doza kulture i umjetnosti u danima koji slijede.

Pozivamo vas da se pridružite našem festivalu kulture, zajedništva i inspiracije. "ŠA Fest" u Prijedoru čeka vas raširenih ruku sa mnoštvom sadržaja koji će kao I svake godine ispuniti vaše duše i srca.

Za više informacija posjetite našu zvaničnu internet stranicu www.shafest.ba ili pratite naše društvene mreže.

Vidimo se na "ŠA Festu"!

ŠA novine možete pronaći na ovoj adresi

ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru, a prihod od festivala usmjerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana