The Black Keys Keys izbacili novi singl kao najavu za novi album i turneju

B.P.
Foto: Promo

NEŠVIL - Sastav The Black Keys izbacili su novi singl "It Ain’t Over" sa nadolazećeg albuma "Dropout Boogie", koji izlazi sredinom maja.

Pjesmu  prati lirik video na Jutjubu, dok se grupa zvučno približila periodu albuma "Brothers", uz impresivan doprinos bubnjara Patrika Karnija, kako ističe lider grupe i producent albuma Den Ojerbah.

-Pat je nekada bio povučen, ne znam zašto. Ali sada mu je mnogo prijatnije da bude sam za bubnjevima. To su godine ili, ne znam, puno terapije. Osjećam da smo Pat i ja na boljem mjestu nego što smo ikada bili-rekao je Ojerbah.

Album uključuje nekoliko gostovanja, uključujući  Bilija Gibonsa iz slavnog benda Zi Zi Top, a bend će će ovog ljeta prvi put nakon nekoliko godina krenuti na turneju koja će ih držati na putu do oktobra.

-Suludo što smo još uvijek ovdje. Oduševljava me ta činjenica. Šanse su bile protiv nas. Ne mogu zamisliti da je ovo bend od pet osoba. To bi bilo ludilo -rekao je gitarista Ojerbah.

Novi album izlazi 13. maja, tačno 20 godina od objave prvenca nazvanog po imenu grupe i svega godinu dana od hvaljenog "Delta Cream" albuma bluz obrada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana