Tea Mikić i Mary Brooks objavili singl “Ako si” VIDEO

D. J
Tea Mikić i Mary Brooks objavili singl “Ako si” VIDEO

SRBAC - Srpčanka Tea Mikić koja već 13 godina živi u Berlinu svojim neodoljivim vokalom već gotovo dvije decenije osvaja inostranu publiku, a odlučna je da napravi i značajniji muzički iskorak na balkansko tržište.

U saradnji sa njemačkim kompozitorom i muzičarem Mary Brooksom ovih dana je snimila svoj prvi singl i video-spot na srpskom jeziku za pjesmu “Ako si” koja je rađena u pop maniru.

- Inspirisani svjetski popularnom muzikom povezali smo “zapad i istok” i stvorili pjesmu koja je žanrovski namijenjena publici svih generacija i može se slušati bilo gdje u svijetu. Planirali smo da je značajnije promovišemo u avgustu - rekla je Mikićeva.

Ova pjevačica bila je na turneji u mnogim evropskim gradovima sa bendom “Shantel & Bucovina Club Orchestra ” gdje je upoznala Marijusa koji je bio menadžer turneje. Sa ovim bendom održala je preko stotinu koncerata, a nastupila je čak i na Saboru trubača u Guči, budući da su njihove pjesme kombinovale grčki, srpski, rumunski, romski i makedonski melos. .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana