Stiže domaća krimi-komedija “Ekipa”: Priča o prijateljstvu i ljubavi prema fudbalu

Agencije
Stiže domaća krimi-komedija “Ekipa”: Priča o prijateljstvu i ljubavi prema fudbalu

Novi domaći film, domaća krimi komedija koja donosi priču o velikom prijateljstvu i ljubavi prema fudbalu, ostvarenje “Ekipa” u režiji Marka Sopića, stići će u ovdašnje bioskope 24. oktobra.

Ovo je Sopićev debitantski cjelovečernji igrani prvenac, a  nastanak i ovog djela je podržao Filmski centar Srbije (FCS).

U ovoj krimi-komediji najznačajnije uloge odigrali su Rade Ćosić, Andrija Milošević, Dragan Jovanović, Srđan - Žika Todorović, kao i Lazar Đukić, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, te Ivana Dudić, Anđela Jovanović. Specijalni gosti filma su Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.

- Radnja donosi priču koja se dešava nakon derbija. Zdravko - zvijezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke dobar drug iz djetinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić) – navedeno je u najavi filma.

Poslije lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu, lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme - kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMV-a (Miloš Timotijević).

U ulozi mladog asa Partizana, fudbalera Stevanovića, našao se glumac Rade Ćosić, ujedno i scenarista ovog filma koji je motiv za nastanak ove priče pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu.

- “Ekipa” je film koji se bavi renomiranim fudbalskim klubovima, a scene su snimane kao u holivudskoj produkciji - rekao je Ćosić i dodao je da su snimali na pravom derbiju, te da sve što se događa na utakmici je autentično.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana