Stigli rezultati obdukcije Džeja Ramadanovskog

GS
Stigli rezultati obdukcije Džeja Ramadanovskog

Tijelo pjevača Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo u nedjelju, 6. decembra, nakon smrti poslato je na obdukciju, a rezultati su stigli i pokazali da pjevač nije bolovao od virusa korona.

 

Dok je rađena obdukcija, porodica preminulog Džeja Ramadanovskog se nalazila na groblju, gdje su dogovarali sve detalje njegove sahrane, prenosi ''Pink''.

Zoran Jagodić Rule, kum pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog, kaže da će na sahrani biti ispunjena Džejeva velika želja - da mu na grobu zasvira 50 violina.

Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30 u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a sahranu priprema pjevačeva porodica, kao i kum Zoran.

- Čujem se sa ćerkama njegovim, Marija je sa mamom, Ana je kod kuće. Prolaze dani, nema ga da se javi i sve nam je teže. U kafiću smo na Dorćolu, dolaze ljudi, prijatelji, sve je vijest pogodila mnogo. Porodica i ja se bavimo sahranom, sređujemo sve što treba. Imao je želju kad umre da mu na grobu zasvira 50 violina, htio je tu muziku 60-ih. Pokupili smo sve muzičare, ispratićemo ga baš kako je zamislio i kako dolikuje - rekao je Zoran Jagodić Rule.

Podsjetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gdje je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mjesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima ljekara, on je preminuo.

Inače, Džej je prije tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Iza njega ostale su neutješne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana