Stigla "Prva dama": Rada nakon osam godina objavila album (VIDEO)

Avaz
Stigla "Prva dama": Rada nakon osam godina objavila album (VIDEO)

BEOGRAD - Pjevačica Radmila Manojlović objavila je četvrti studijski album, koji su mnogi s nestrpljenjem čekali. Album nosi naziv "Prva dama", što je ujedno i naslov uvodne numere, koja će, prema svemu sudeći, postati hit.

Nakon pauze od čak osam godina, Rada je iznenadila publiku sa 10 novih pjesama. Sve su solo pjesme, iako se nagađalo da će biti dueta.

Ovim posebnim povodom, pjevačica se obratila javnosti i izrazila zahvalnost svima koji su joj tokom ovog dugog procesa pružali podršku.

- Najveća zahvalnost mojoj sestri Maji, Vladimiru Rankoviću, koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat, "Prva Dama", konačno ugleda svetlost dana. Hvala i svim prijateljima i porodici koji su mi pružili podršku tokom čitavog procesa, verovali u mene i ohrabrivali me da nastavim. Vaša ljubav i vera u mene dali su mi snagu da ostvarim svoje snove - navela je Rada, pa dodala:

- Hvala svim saradnicima, muzičarima, producentima i svima koji su na bilo koji način učestvovali u stvaranju albuma "Prva Dama". Vaš talenat, posvećenost i trud učinili su da ovaj projekat postane nešto posebno. Posebno hvala mojim fanovima koji su strpljivo čekali na ovo izdanje i koji su mi konstantno davali motivaciju da dam sve od sebe. Vaša podrška znači sve. Ovaj album je rezultat zajedničkog truda i ljubavi, i nadam se da će svaka pesma na njemu pronaći put do vaših srca. Hvala svima, uživajte u muzici -rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana