“Srpski zet” se ne smiruje: Stigao u Crnu Goru i pio rakiju sa Bobanom Marjanovićem

GS
“Srpski zet” se ne smiruje: Stigao u Crnu Goru i pio rakiju sa Bobanom Marjanovićem

BEOGRAD - Kada dođe ljeto, velika većina sportista odlazi na zaslužene odmore poslije iscrpne sezone. Neki uzimaju malo veći odušak od svega, dok oni drugi i nemaju toliko sreće, te se moraju brže-bolje vratiti pripremama. U grupu ovih prvih spadaju košarkaši u NBA ligi.

NBA liga je sama po sebi poprilično iscrpljujuća, neki košarkaši odigraju i preko 100 utakmica tokom sezone, te se s pravom njihov odmor i ponajviše oduži. Zbog svega toga, Balkan je imao priliku da ugosti i jednu NBA superzvijezdu - Pola Džordža.

“Srpski zet”, koji je oženio Danijelu Rajić je ovog ljeta već bio u Srbiji u svojoj “tazbini”, kada je uživao u Beogradu, a posjetio je i Mramorak, selo kod Kovina, odakle je inače i njegova supruga, međutim, tu se nije završila njegova “Balkanska tura”.

Pod Džordž je ovoga puta sa svojom izabranicom stigao i u Crnu Goru, gdje će provesti još neko vrijeme, prije nego što se vrati u SAD. Njima su u Crnoj Gori društvo pravili Boban Marjanović, srpski košarkaš, kao i njegova supruga Milica Marjanović.

Boban i Pol su, dok su se žene kupale, odlučili da probaju i najčuveniji specijalitet ovih krajeva - rakiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana