Srpski bend rasprodao četiri koncerta u Zagrebu

GS
Srpski bend rasprodao četiri koncerta u Zagrebu

Srpski bend Buč Kesidi već je rasprodao četiri od 7 koncerata koje će početkom decembra odsvirati u zagrebačkom klubu "Sax". U ponudi je još ostalo manje od 40 odsto ulaznica za svirke u ponedjeljak 4., utorak 5. i srijedu 6. decembra.

Nakon pet rasprodanih koncerata u dvorištu "Alu" u Ilici 2021. te stadiona "Šalata" u maju ove godine Buč Kesidi ponovo bilježe fantastične nove rezultate u Zagrebu. Rezidentura u Palmotićevoj obilježiće koncertni decembar, a dolazi kao kruna na veliku sezonu benda. Iza Buč Kesidija je uspješna turneja "Skupi snagu" u sklopu koje su, osim Zagreba, nastupili u puno regionalnih gradova, da bi vrhunac došao s rasprodanim beogradskim stadionom "Tašmajdan" pred 10.000 ljudi.

Takođe, bend je početkom oktobra nastupio ispred 12.000 ljudi u ljubljanskoj "Areni" u Stožicama, kao gosti Joker Outu, a najavljen je i njihov solo koncert u glavnom grad Slovenije – u "Kino Šišku" dolaze 17. februara 2024. Osim predstavili su i tri pjesme sa svog nadolazećeg, trećeg studijskog albuma.

Upravo je Zagreb jedan od epicentara njihove popularnosti gdje bend u decembru donosi sve svoje najveće pjesme kao što su "Euforija", "Kafe aparat", "Laž", "Skupi snagu", "Subota", "TIHO", "Curimo po asfaltu" te naravno "Nema ljubavi u klubu", "Nedelja ujutru" i "Đuskanje ne pomaže" te mnoge druge.

Legendarni klub "Sax" u Palmotićevoj ulici proslaviće u narednoj sezoni 25 godina rada i obilježiće to nizom intimnim klupskih koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Preostale ulaznice za koncerte u ponedjeljak 4., utorak 5. i srijedu 6. decembra mogu se kupiti u sistemu Eventim i na blagajni kluba "Sax" svaki dan u radno vrijeme kluba, a iznose 20 evra, navodi "Večernji list".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana