Sprema se novi "Dosije Iks" - ali bez Moldera i Skali

GS
Foto: imbd

Od sredine 90-ih do ranih 2000-ih, ako ste imali problem sa stvarima koje se dešavaju noću, neobjašnjivim pojavama ili velikim vladinim zavćerama, nije bilo boljeg dvojca koje biste mogli da pitate o čemu je riječ od FBI agenata Foksa Moldera i Dejne Skali.

Zahvaljujući njima "X Files“ je postala jedna od najintrigantnijih serija tokom decenije. Pa, sada bismo mogli da se vratimo u taj svijet, iako Molder i Skali možda neće učestvovati. Najnovija ekskluziva Giant Freaking Robot iz njihovog pouzdanog i proverenog izvora kaže da je nova serija "X Files” " trenutno u razvoju.

Detalji o ovoj seriji još su šturi, a serija je očigledno u vrlo ranoj fazi razvoja. Čini se da je malo vjerovatno da će se glavni glumci Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson vratiti u seriju, iako je Duhovni nedavno izjavio da "nema ništa protiv ako Kris Karter to bude htio".

Ali s obzirom na novi talas sadržaja koji ovih dana gađa prije svega strimere, vjerovatnije je pokretanje sasvim nove serije s istim nazivom, ili nešto što bi trebalo da bude nastavak. Kako prenosi Giant Freaking Robot, više detalja znaće se uskoro, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana