Spektakl koji će uzdrmati region: Nataša Bekvalac, Dragana Mirković i Negujmo žurka na Kastelu (25-27. jul)

G.S.
Spektakl koji će uzdrmati region: Nataša Bekvalac, Dragana Mirković i Negujmo žurka na Kastelu (25-27. jul)

Najveći festival „Ljetne noći" treću godinu zaredom održava se na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 25. do 27. jula, u organizaciji marketing agencije Europhia. Sa programom koji je objavljen za ovu godinu garantovano će nadmašiti prošlogodišnji fenomenalni uspjeh i pružiti nezaboravno iskustvo svim posjetiocima.

Sudeći po interesovanju, već sada je jasno da će festival privući više od 20.000 posjetilaca iz cijelog regiona. S obzirom na prošlogodišnju odličnu posjećenost i uspjeh, ovogodišnje izdanje „Ljetnih noći" biće spektakl sa još većom produkcijom, impresivnijom binom i najsavremenijim zvučnim i svjetlosnim efektima.

Prvu noć festivala u četvrtak, 25. jula, otvoriće Nataša Bekvalac, sa svojim najvećim koncertom u Banjaluci do sada, koji pod otvorenim nebom garantuje nezapamćeno dobar provod i poseban doživljaj muzike i emocija koji ćete dugo pamtiti.

Druga noć festivala, u petak, 26. jula, rezervisana je za Negujmo žurku. Na prošloj NMSJ žurci više od 8000 ljudi pjevalo je u glas, a ovogodišnja žurka uz dva gosta iznenađenja ima plan da je nadmaši i napravi još bolju atmosferu.

U subotu, 27. jula, festival će zatvoriti muzička diva Dragana Mirković sa svojim najvećim koncertom u Banjaluci do sada. Region je u maju svjedočio muzičko-scenskom spektaklu, u sklopu kojeg su rasprodate dvije arene u Zagrebu, kao i dvije arene u Beogradu, a sada je red na Banjaluku da se prepusti magiji Dragane i njenih legendarnih i bezvremenskih hitova.

Europhia će za potrebe ovog festivala tvrđavu Kastel pretvoriti u najveći OPEN AIR CLUB na Balkanu, pružajući jedinstveno iskustvo koje će unaprijediti turističku ponudu Banjaluke. Ove godine sa još boljim ambijentom i vrhunskom produkcijom koja će zasigurno nadmašiti sva očekivanja.

Interesovanje je veliko i organizatori očekuju rasprodat Kastel tokom sve tri večeri festivala. Preostale ulaznice su u prodaji na www.gigstix.ba  , Trgu Krajine, u Caffe Sudnica Caffe Sudnica i Poštama Srpske u Banjaluci.

Više informacija saznajte na zvaničnom webite-u https://euphoria.marketing/events  i brojevima telefona +387 66 11 22 88 i +387 66 11 22 99 (Viber, WhatsApp).

Pripremite se za tri noći pune muzike, zabave i nezaboravnih trenutaka na tvrđavi Kastel.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana