Sofija Jović: Jedva čekam snimanje Otvorenih vrata!

Blic
Sofija Jović: Jedva čekam snimanje Otvorenih vrata!

Dok sam razgovarala s Bojanom Maljević, Vesnom Trivalić i ostalima, imala sam osećaj kao da smo napravili pauzu od 18 dana, a ne celo punoletsvo. O snimanju ne smem ni da razmišljam, najviše se radujem da nas vidim sve na okup", rekla je mala Milica iz čuvene domaće serije

Sofija Jović, koje se svi sjećamo po ulozi male Milice iz serije "Otvorena vrata", uskoro dolazi iz Njujorka u Beograd na nastavak snimanje ove popularne serije.

U razgovoru za "Blic", ona je istakla da jedva čeka da stane pred kamere.

- Svaki od mojih retkih povrataka u Beograd je kao neki emotivni vremeplov, tako da ideja o nastavku serije ima poseban smisao za mene. Neverovatno je to što gledaoci pamte i vole ovu seriju posle toliko vremena – rekla je Sofija Jović, koja u Njujorku živi od srednje škole.

Inače, Sofija ima danas 30 godina i uspješan je naučnik. Završila je pozorišnu režiju na Long Ajlendu, a poslije toga je doktorirala psihologiju.

Potpredsjednica je jedne kompanije iz Njujorka, koja se bavi obukom i istraživačkim radom iz oblasti psihologije.

Kako se glumom nije bavila dugo, Jovićeva je rado prihvatila poziv Bojane Maljević, glumice i producenta serije "Otvorena vrata".

- Dok sam razgovarala s Bojanom Maljević, Vesnom Trivalić i ostalima, imala sam osećaj kao da smo napravili pauzu od 18 dana, a ne celo punoletsvo. O snimanju ne smem ni da razmišljam, najviše se radujem da nas vidim sve na okupu – rekla je Sofija i dodaje:

- Pojaviću se na snimanju bukvalno pravo iz aviona, kao Alisa u Zemlji čuda, koja padne kroz zečju rupu u neki fantastičan svet i koja se pojavljuje u čudnoj razmeri: odjednom dva puta veća od nameštaja, a u sebi ista. Tokom ogromne treme, setim se da jedva čekam – zaključila je Jovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana