Smrt slavnog muzičara je i dalje misterija, a sada je njegova djevojka otkrila detalje

Agencije
Smrt slavnog muzičara je i dalje misterija, a sada je njegova djevojka otkrila detalje

Sobarica luksuznog hotela Karl Ric u Sidneju nikako nije mogla da otvori vrata sobe 524. Kada je konačno uspjela, videla je jeziv prizor. Ono što je blokiralo vrata bilo je beživotno tijelo Majkla Hačinsa, frontmena grupe "In ekses". Oko vrata mu je bio obmotan kaiš.

To se dogodilo u novembru pre 22 godine. Majkl je imao 37 godina kada je odlučio da se ubije. Iako se dugo sumnjalo da se slučajno ubio tokom mazohističke seksualne igre, istraga je potvrdila da je imao namjeru da sebi prekrati život, piše Dejli mejl.

U to vrijeme bio je u vezi sa Polom Jejts, koja je zbog njega ostavila muzičara Boba Geldofa, s kojim je imala tri ćerke.

Majkl je bio u depresiji, a za trenutak se pomislilo da ga je rođenje ćerkice Tajger Lili izvuklo. Međutim, to je bio početak puta u konačnu tragediju.

Pred samu smrt pozvao je svoju prvu djevojku Mišel Benet, koja je poslije rekla da je "plakao kao malo dijete i bio veoma uzrujan".

Hačins je godinama bio je zavisan od lijekova i teških droga, ali to nije bio jedini uzrok njegovog puta u propast.

U novom dokumentarcu 'Mystify: Michael Hutchence', njegova bivša djevojka, supermodel Helena Kristensen otkrila je da postoji još jedan dramatičan trenutak koji je obilježio muzičarev život, piše Dejli mejl.

Jedne noći 1992. godine Helena i on su se vozili kući na biciklima i stali su da usput pojedu picu. Majkl je stajao usred uske ulice kad je pored njih prošao taksista koji je zaurlao da se pomjeri. Potpuno sluđen izašao je iz automobila i udario Majkla u lice. Muzičar je pao i udario glavom o ivicu trotoara.

"Onesvijestio se. Počela je da mu curi krv iz usta i uva, mislila sam da je mrtav", ispričala je Helena.

Kad je u bolnici došao sebi, odbio je dalju pomoć ljekara i otišao je kući. Helena kaže da je mjesec dana ležao i bio na teškim mukama.

Nakon toga više nikad nije bio onaj stari. Imao je česte promjene raspoloženja, bio je agresivan i još depresivniji nego pre. Izgubio je čulo mirisa i ukusa i zbog toga je bio očajan. Od Helene je tražio da o tome nikome ništa ne govori.

"Od divnog, brižnog muškarca s kojim sam se savršeno slagala, postao je druga osoba. Više nisam mogla tako i na kraju smo raskinuli, a on je uskoro počeo vezu s Polom Jejts", ispričala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana