Slavni bend The Police, ponovo izdaje koncertni film "Around The Around" VIDEO

B.P.
Slavni bend The Police, ponovo izdaje koncertni film "Around The Around" VIDEO

LONDON- Čuveni britanski sastav The Police, ponovo izdaje dokumentarni film "Around The Around" iz 1982. godine sa novim zvukom i materijalom.

Ovo izdanje nazvano "The Police: Around the World Restored & Expandend",  donosi obnovljenu sliku i remasteririzovan zvuk, kao i kompletnim izvođenjem četiri bonus pjesme predstavljene u dokumentarcu.

Prvobitno objavljen na VHS-u, kasnije dostupan na laserskom disku, film je zabilježio čuveni britanski sastav, kako kreće na svoju prvu svjetsku turneju. Kombinacija nastupa i ličnih snimaka iza scene dovela je do toga da Sting , Endi Samers i Stjuart Kopland istražuju Japan, Hong Kong, Australiju, Indiju, Egipat, Grčku, Francusku, Južnu Ameriku i SAD. Film će se po prvi put predstaviti film na DVD-u i Blu-rej disku. U filmu su predstavljene izvedbe klasičnih hit pjesama kao što su: "Walking on the Moon", "So Lonely", "Don't Stand So Close to Me", "Can’t Stand Losing You" i "Roxanne". Dodatno, set će uključivati nikada ranije objavljen zvuk uživo sa turneje, dostupan na propratnom CD-u ili LP-u. Gitarista Endi Samers kaže u propratnim materijalima

-Poput Napoleona, željeli smo svijet. Iz neuredne i vatrene atmosfere u Londonu u to vrijeme, osmislili smo ideju da obiđemo cijeli svijet i snimimo cijelu avanturu. Barem, koliko znamo, nijedan rok bend to nije uradio. Imali smo otprilike dovoljnu popularnost da dobijemo rezervacije širom svijeta, odsviramo koncerte i da to snimimo kamerom-rekao je Samers.
Dokumentarac zvanično izlazi 20. maja i sada je dostupan za prednarudžbe .
 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana