Slavni bend "AC/DC" izdaje ilustrovanu knjigu za djecu: Abeceda na rokenrol način

B.P.
Slavni bend "AC/DC" izdaje ilustrovanu knjigu za djecu: Abeceda na rokenrol način

SIDNEJ-Legendarni australijski rok bend "AC/DC" izdaje ilustrovanu knjigu za djecu pod nazivom " The AC/DC High-Voltage Alphabet".

Ilustrovana od strane Pola Meknila, to je peta u nizu dječjih slikovnica koje je objavila australijska kompanija "Love Police", nakon knjiga "Never Mind Your Ps and Qs", "Here’s the Punk Alphabet", "M Is For Metal" i "Country and Western Alphabet Book".

-Od jednog od najvećih rokenrol bendova u istoriji, dolazi i najrokerskija abeceda ikada. Pridružite se Angusu, Malkolmu, Bonu, Brajanu i momcima u klasičnoj šetnji kroz abecedu. Svaka stranica iskače sa crtežima, humorom i istorijom benda dok se spuštate autoputem do učenja - piše u najavi izdavača.

Do saradnje je došlo nakon što se Angus slučajno dočepao knjige ""M Is For Metal" dok je bio u Australiji tokom pandemije i oduševio se njenim idejama, pa je kontaktirao Brajna Taranta, šefa "Love Police" i razgovori su prešli sa priča na pisanu riječ.

-Bila mi je čast raditi na ovoj knjizi, a to što sam bio povezan sa Angusom zbog pravih stvari čini je još posebnijom. Da, to je knjiga za djecu, ali svaki fan grupe i muzike će pronaći nešto za sebe na svakoj stranici- rekao je Taranto.

Poslednji studijski album benda "Power Up" izašao je 2020. godine i stigao je direktno na vrh lista u SAD, Velikoj Britaniji  i Australiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana