Sjajna atmosfera na otvaranju Moto Festa, Banjaluka 2024

G.S.
Sjajna atmosfera na otvaranju Moto Festa, Banjaluka 2024

Prvi festivalski dan Moto Festa, Banjaluka 2024, protekao je u odličnoj atmosferi. Već od jutarnji časova na Kastel su počeli da stižu prvi prijatelji, predstavnici moto klubova iz zemlje, regije i inostranstva i rijeka motora već je zauzimala svoje pozicije na prostoru ispred tvrđave Kastel. Osmijesi, prijateljski susreti, druženje i odlična atmosfera obilježili su prvi dan Moto Festa.

Program je započeo sa otvaranjem Moto sajma, prvim egzibicijama stunt vozača, a već od popodnevnih časova krenule su i svirke u Bikers corneru. Kako je veče padalo na tvrđavi su se bajkerima pridružili i drugi posjetioci željni dobrog provoda i plesa uz Rok Apoteku, Električni orgazam i Mileta Kekina koji su bili zaduženi za dobre vibracije i sjajan muzički program u večernjim satima. Bilo je tu posjetilaca iz svih krajeva svijeta, koji su posjetu Banjaluci iskoristili da uživaju i u dobrom provodu i muzici.

I drugog festivalskog dana očekuje nas odličan program i dolazak još većeg broja prijatelja na dvotočkašima. Ni danas ne propustite posjetiti Moto sajam, još egzibicija na stunt shonj, dnevne svirke sa bendovima: Stringsi, Sevdah Rock Connection, Riff Band, Domino Efekt u bikesrs corner i naravno odličan muzički program za koji su večeras zaduženi Django & Space Cowboys, Atheist Rap i Bombaj štampa.

Satnice programa za petak (31.05.2024.)

 

Petak 31.05.2024.

10:00 – 19:00 – Moto sajam

13:00 – dnevni koncerti Bikers corner (Stringsi/Sevdah Rock Connection / Riff Band / Domino Efekt)

14:00 – 17: 00 – Stunt Show

Koncertni program

20:30 – Django & Space Cowboys

22:20 – Atheist Rap

00:10 – Bombaj Štampa

Napominjemo da je ulaz za sve bajkere besplatan. Za sve one koji žele da budu dio najbolje moto zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu u večernjim satima, ulaznice mogu da kupe na ulazu u tvrđavu Kastel. Cijena jednodnevne ulaznice je 15 KM. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana