„Sinhro" i „Plan B" otvaraju „Tuborg Garden Fest"

G.S.
„Sinhro" i „Plan B" otvaraju „Tuborg Garden Fest"

Stiže četvrti po redu „Tuborg Garden Fest". Ljetna bašta Prijedor u Starom Gradu u Prijedoru, 5. i 6.jula postaje epicentar urbanog ritma i odlične energije.

Čast da otvori ovogodišnji "Tuborg Garden Fest"  imaće grupa "Sinhro" iz Novog  Grada, koji su svojim koncertom oduševili prijedorsku publiku i prošle godine. Frontmen grupe Mladen Janjetović ističe da je "Tuborg Garden Fest" jedna velika prilika da se publici predstave i lokalni bendovi i da mu je veliko zadovoljstvo što će prve festivalske večeri "Sinhro" biti predgrupa  velikim izvođačima, kao što su Parni valjak, Detour, Mile Kekin i Kralj Čačka.

 "Ovog ljeta publici na "Tuborg Garden Festu" pripremili smo repertoar, koji se sastoji od najvećih hitova Ex-Yu grupa, kao što su Azra, Van Gogh, Partibrejkers i mnogi drugi", dodao je Janjetović.

 Drugo festivalsko veče otvoriće prijedorski bend "Plan B". Ovaj petočlani sastav je nastao 2021.godine i uglavnom sviraju domaće i strane rok pjesme.

"Trenutno radimo na svojim prvim autorskim pjesmama i čast nam je što ćemo imati priliku da ih predstavimo publici na jednom velikom festivalu,  kao što je "Tuborg Graden Fest" u Prijedoru", poručio je Maksim Bojić, član benda.

"Pozivamo publiku da dođe u što većem broju na našu svirku, jer pored naših pjesama, sviraćemo neke od najvećih domaćih i stranih hitova, a nećemo zaboraviti ni pjesme lokalnih bendova, koji nažalost više ne postoje. Vidimo se 6.jula u Ljetnoj bašti", poručuju članovi benda Plan B.

Nakon nastupa ovih mladih muzičara, u subotu, 6.jula na "Tuborg Garden Festu" nastupiće Grše, Who See, Mortal Kombat i Beogradski sindikat.

Započnite ljeto na najbolji mogući način. Obećavamo doživljaj ljetne bašte u svakom smislu te riječi, baštu ispunjenu zelenilom, velikim hitovima, fantastičnom energijom i uzavrelom atmosferom.

Prodaja jednodnevnih ulaznica za ovogodišnji „Tuborg Garden Fest" po cijeni od 20 KM je u toku, a ukoliko ne želite propustiti ni jednu festivalsku noć, dvodnevnu ulaznicu i dalje možete kupiti za samo 30 KM na gigstidž.ba i prodajnim mjestima Gigstixa. Od 24. juna svoje karte moći ćete kupiti i na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru. Uz kupljenu kartu, besplatno možete koristiti prevoz Željeznica RS za vrijeme festivala.

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net, ali na Facebook i Instagram stranicama festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana