S kim je Čola izgubio nevinost?

Mondo
S kim je Čola izgubio nevinost?

Pjevač je jednom prilikom otkrio ko mu je bila prva.

Zdravko Čolić je od samog početka karijere važio za ogromnog zavodnika. Žene su ludjele za njim i vrisktale na koncertima kada bi se pojavio.

Doduše, iako je danas u ozbiljnim godinama, čuveni Čola je i dalje "bolna tačka" mnogim damama, iako je pjevač godinama u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dvije kćerke, Unu i Laru.

Međutim, prije nego što će se skrasiti kraj nje, Čolu su povezivali sa mnogim vatrenim "cicama", a pjevač je jednom prilikom otkrio i s kim je svojevremeno izgubio nevinost.

- Prvi seks sam doživio s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce, kao dijete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i prije toga seksualnost visila u zraku. Kraj Mostara postoji mjesto Potoki gdje su me više puta 'napadale' starije djevojke, ispričao je Zdravko jednom prilikom.

- Jedna od njih s velikim grudima i malom zadnjicom dosta mi se svidjela. To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta. Ne znam zbog čega, je li što sam otišao dva dana ranije pa me nije uspjela obraditi kako treba ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se na kraju ništa nije dogodilo. Morao sam pričekati čobansku varijantu koja je za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rok, završio je Čola svoju intimnu priču, piše Mondo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana