“Rolingstonsi” objavljuju pjesmu iz 1974. godine: “Scarlet” stiže u septembru

G.S.
“Rolingstonsi” objavljuju pjesmu iz 1974. godine: “Scarlet” stiže u septembru

Davno zaboravljena pjesma kultnog rokenrol sastava “Rolingstons”, koju je bend snimio u oktobru 1974. godine sa gitaristom i vođom benda “Led cepelin” Džimijem Pejdžom, konačno će biti objavljena u septembru.

Pjesma “Scarlet” navodno nazvana po imenu Pejdžove kćerke, biće objavljena na luksuznom reizdanju albuma “Goats Head Soul” snimljenog 1973. godine na Jamajci, na kom se nalazi i njihova čuvena balada “Angie”. Na reizdanju će se naći i desetak pjesama koje do sada nisu objavljene na albumima, među kojima i “All The Rage” i duža verzija pjesme “Chriss Cross” koju su slušaoci mogli da čuju samo u obliku video-snimka.

Na ovom izdanju će se, kako prenosi magazin “Varajeti”, naći i druga pjesma koju su “Stonsi” snimili iste godine “Through the lonley nights” ranije objavljena kao druga strana singla.

Pored četiri diska u boks-setu, koji će biti objavljen na jesen, najavljena je i ekskluzivna knjiga na 100 strana sa velikim brojem fotografija i esejima Ijana Mekena, Nika Kenta i Deril Izlija, kao i reprodukcije tri plakata sa turneje 1973. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana