“Rock galama” u prijedorskoj Ljetnoj bašti

GS
“Rock galama” u prijedorskoj Ljetnoj bašti

PRIJEDOR - Neno Belan & Fiumensi ovog ljeta stižu prvi put u Prijedor, na treći po redu Nektar Garden Fest, koji će biti održan u Ljetnoj bašti 30.juna i 1.jula.

Belanova profesionalna karijera traje 38 godina, a sa Fiumensima je prošle godine obilježio 25 godina uspješnog rada.

Poznat je po brojnim hitovima, između ostalog tu su “Rijeka snova”, “Vino noći”, “Ponoćna zvona”,”Oceani ljubavi” “Sunčan dan”, a publika u Prijedoru će imati priliku i da čuje novi singl ”Žuti Semafor“.

Nekadašnji frontmen Đavola ne krije oduševljenje što će imati priliku da prvi put nastupa na bini prijedorske Ljetne bašte.

-“Jako se veselim što sa svojim bendom stižem u Prijedor na Nektar Garden Fest i publika od nas može da očekuje odličnu svirku sa najvećim hitovima, kako onim starijim, tako i novije produkcije. Biće to jedna kompilacija najboljih hitova koje sam stvorio tokom karijere. Vjerujem da ćemo zadovoljiti ukus publike i da ćemo se svi zajedno odlično provesti prvog jula u Ljetnoj bašti - ističe Belan.

Podsjećamo, pored Nene Belana i Fiumensa, na trećem po redu Nektar Garden Festu iste noći sviraće Bajaga i Instruktori, Ničim Izazvan i Eho Radar.

Prve noći festivala 30.juna, za sjajnu žurku pobrinuće se grupe Sinhro, Psihomodo pop, Brkovi i Dr Nele Karajlić.

Ulaznice za “Nektar Garden Fest” su u prodaji  preko prodajnog servisa Gigstix.ba i na prodajnim mjestima Gigstixa Promotivna cijena jednodnevne ulaznice je 15 KM, a dvodnevne 25 KM.

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net, kao i „Fejsbuk“ i „Instagram“ stranicama festivala.

- Okupite ekipu, posjetite “Nektar Garden Fest” u Prijedoru i doživite najbolje momente vašeg ljeta. Zakorači u baštu najboljeg ljetnog provoda! – poručuju organizatori.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana