"Ritam nereda" u Banjaluci 2. decembra

G.S.
"Ritam nereda" u Banjaluci 2. decembra

BANjALUKA - Bend "Ritam nereda", jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine, 2. decembra nastupiće u banjalučkom KSB-u.

- Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim pank, metal i hard kor zvukom. Kolekciju legendarnih pjesama kao što su "Put beznađa", "Crno je sve", "Ne", "10 godina", "Hiljade", "Sećanja", "Heroj" i mnoge druge ćete uvijek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pjevati glasno - saopštili su organizatori.

"Ritam nereda" je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima u više od 30 godina dugoj karijeri uvijek imao veliku bazu fanova i za balkanske uslove visoke tiraže, predstavljajući rijedak primjer autorski veoma plodnog sastava sa vrlo kultnim repertoarom.

- Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henri Rolins i Bil Gould koji su poslije slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. "Ritam nereda" bilježi i nastupe sa takvim veličinama kakve su "Motorhed", "Red hot čili pepers" i drugi - navode organizatori.

Ulaznice po cijeni od 15 KM u prodaji su od ponedjeljka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana