Rajf Fajns i Branka Katić u filmu "Kingsman: Početak"

Tanjug
Rajf Fajns i Branka Katić u filmu "Kingsman: Početak"

Akciona komedija "Kingsman: Početak" naći će se u bioskopima 13. februara sljedeće godine, a reditelj Metju Von je riješio da napravi veliki svjetski hit povjerivši glavnu ulogu poznatom britanskom glumcu Rajfu Fajnsu.

Kao vojnika iz Prvog svjetskog rata, grof od Oksforda istupa u ulozi glavnog tvorca prve nezavisne obavještajne službe Kingsman i zajedno sa mladim Konradom udružuje se, kako bi se suprotstavili zastrašujućem neprijatelju, čuvenom ruskom mistiku Raspućinu.

U prethodna dva filma "Kingsman: Tajna služba" i "Kingsman: Zlatni krug" fiktivna britanska obavještajna služba uspjeva da preživi skoro sve nedaće, bilo da je riječ o mašineriji koja mijenja čovjekov um ili opasnoj epidemiji droge.

Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namjerama i plemenitim ljudima.

Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili iz ljute nemilosrdnosti.

Jedna od uloga pripala je našoj glumici Branki Katić, a osim Rajf Fajnsa i Harisa Dikinsona, u ostalim ulogama našli su se i Stenli Tuči, Ris Ivans, Metju Gud, Džema Arterton i drugi.

Iako nešto drugačija glumačka postava nego u prethodna dva filma, autorski duo ostao je isti.

Reditelj Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman zajedno su pripremili ovaj posljednji nastavak franšize, ovaj put potpuno izmišljen za razliku od prva dva dijela inspirisana knjigom "Tajna služba" pisca Marka Milera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana