Priča iz ugla mafijaša Frenka Širana

Agencije
Priča iz ugla mafijaša Frenka Širana

“Netfliks” je objavio prvu zvaničnu najavu dugoočekivane biografske krimi-drame “Irac” u kojoj će vrhunske mafijaše glumiti legende Holivuda Robert de Niro, Al Paćino, Harvi Kajtel, Džo Peši i Bobi Kanavale.

Radnja obuhvata dva vremenska razdoblja zbog čega su omiljeni holivudski matorci morali da budu digitalno podmlađeni, a za to je korišćena  slična tehnologija kao u filmu “Neobični slučaj Bendžamina Batona”

Priča je adaptacija knjige “ I Heard You Point Houses” autora Čarlsa Branta u kojoj je priča o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofe predstavljena iz perspektive njegovog navodnog ubice, Irca Frenka Širana.

Film je režirao fantastični Martin Skorseze i ovo je njegov najskuplji film do sada.

- De Niro je Širan, plaćeni ubica koji radi za mafiju, i koji je najvjerovatnije povezan sa nestankom Hofe (Paćino). Peši igra ulogu Rasela Bafalina, šefa mafije porijeklom iz Sicilije čija je misija da ujedini kompletnu istočnu obalu u “Koza nostra” organizaciju. Njegov protivnik je Anđelo Bruno kojeg glumi Harvi Kajtel - naznačeno je u najavi filma, koji će otvoriti ovogodišnji Njujork film festival, a u bioskopima bi trebalo da bude prikazan 27. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana