Premijera nove HBO serije "Bijeli Lotos": Mračna satira u svijetu bogatih

B.P.
Premijera nove HBO serije "Bijeli Lotos": Mračna satira u svijetu bogatih

Nova HBO serija "Bijeli lotos" (The White Lotus) imaće premijeru 12. jula na HBO kanalu u 20. časova.

Mini-serija koju je kreirao Majk Vajt društvena je satira smještena u ekskluzivno havajsko ljetovalište. U glavnim ulogama su Marej Bartlet, Koni Brajton, Dženifer Kolidž, Aleksandra Dadario,Stiv Zen i drugi. 

Serija prati odmore različtih hotelskih gostiju tokom jedne sedmice, dok se opuštaju u idiličnom morskom raju. 

No, svakim danom u ovim se na prvi pogled savršenim putnicima, veselim radnicima hotela i samom idiličnom lokalitetu pojavljuje sve mračnija kompleksnost.

Među osobljem u Bijelom lotosu su izbirljivi upravnik Armond, kojem nakon iznenadne traume život krene nizbrdo, kao i racionalna voditeljica spa centra Belinda, koju zahtjevni gost uvuče u svoj emocionalni vrtlog. 

Među gostima je porodica Mošbašer koju činie Nikol, uspješna direktorka, njen suprug Mark, koji se suočava  sa zdravstvenim problemom i kompleksom inferiornosti, zatim njihov sin tinejdžer Kvin, socijalno neprilagođeni gejmer koji se prvi put upoznaje sa ljepotom prirode te njihova kći Olivija i njena prijateljica Paula, sarkastične studentkinje oštrog jezika. Zgodni, Šejn Pejton, ovdje je sa svojom prekrasnom suprugom Rejčel na medenom mjesecu, koji krene u lošem smjeru. 

I na kraju, tu je Tanja, bogata, nestabilna žena, koja se oporavlja od majčine smrti, putuje sama u hotel, traži ljubav i očajnički treba masažu.

Autor, scenarista i redatelj Majk Vajt, zaslužan je i za izvršnu produkciju uz Dejvida Bernada i Nika Hola. 

Serija je snimana na otoku Maui.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana