Povratak Kajli Minog: Objavila album “Disco” VIDEO

G.S.
Povratak Kajli Minog: Objavila album “Disco” VIDEO

Slavna Australijanka Kajli Minog objavila je novi album pod imenom “Disco”. Kako je ranije kazala, album je inspirisan zvukovima “Studija 54” i njenim najdražim plesnim ritmovima.

Posljednja tri najavna singla s novog albuma, “Say something”, “Magic” i “I love it” najavili su jako dobru muzičku priču, koju su već mnogi proglasili pričom koja bi mogla spasiti 2020. godinu, barem dobrim plesom.
- Hvala svima za podršku i ljubav prema muzici. Drago mi je da s vama mogu podijeliti lijepe vijesti. Obavezno mi pošaljite svoje reakcije na album i podijelite sa mnom svoje plesne korake - poručila je Minog.
Minog je posljednji album, pod imenom “Golden” izdala 2018. godine, ali zbog kantri i pop prizvuk, kritičari nisu baš bili blagonakloni, rekavši da ne zvuči kao Kajli. Zatim je prošle godine izdala svoju zlatnu kolekciju najvećih hitova koja je odmah zablistala na prvim pozicijama u Britaniji i Australiji nakon čega je uslijedio i zapamćen nastup na britanskom Glastonburi festivalu o kojem se dugo pričalo.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana