Posle višemjesečne pauze domaći bendovi najavljuju nastavak koncertnih aktivnosti

G.S.
Posle višemjesečne pauze domaći bendovi najavljuju nastavak koncertnih aktivnosti

Domaća rok grupa “Negativ” poslije odlaganja usljed pandemije održaće koncert u klubu Bitef art kafe na Kalemegdanu u četvrtak 3. septembra. Poslednji nastup benda “Ničim izazvan” desio se krajem februara i sada su se naravno svi uželjeli živog nastupa, uz sve mjere protiv kovida 19.

 

 

Nakon rasprodata dva koncerta krajem 2019. u Zimskom klubu Bitef art kafe, Negativ je ponovo na letnjoj sceni Bitefa - Samer Stejdž, blizu Teniskih terena na početku Kalemegdana.

Liderka benda Ivana Peters nakon pauze vraća se u velikom stilu na muzičku scenu kao prva dama ovog rok sastava, ali i kao dio povratničke dens pop atrakcije devedesetih godina TAP 011.

Sa oba popularna sastava nastupala je na Bir festu 2019, kada se ispred bine okupilo skoro 100.000 ljudi, na oba nastupa.

Ivana i momci iz grupe nastavljaju koncertnu turneju povodom 20 godina karijere, a kako su članovi grupe rekli, u takvom prostoru Bitefa daleko je bolja i bliskija komunikacija sa publikom.

Ivana Peters nastupa paralelno i sa muzičarkom Anom Stanić u projektu akustičnog dueta, kao i sa Ðorđem Davidom na njegovim koncertima sa bendom ''Death Saw''.

Negative ima četiri studijska albuma za sobom i dugi staž turneja i koncerata u prestonici (Hala sportova, Kalemegdan, Letnja bašta SKC…) i celoj zemlji.

Muzička grupa “Ničim izazvan” posle dva odlaganja usled pandemije definitivno će imati koncert u zemunskom klubu Fest u petak, 4. septembra.

Koncert jednog od najpopularnijih domaćih bendova iz Vrbasa, osmočlanog sastava ''Ničim izazvan'', bio je prvo zakazan u julu, onda je pomeren za avgust, i sada je na neki način treća sreća da se zaista održi prve nedelje septembra.

“Prosto se ne usuđujem da najavim koncert da ne bih 'izbaksuzirao' i ovaj datum, jer niko ne zna kako će se odvijati cela ova situacija i u skladu sa tim mislim da ćemo veče u Festu iskoristiti da se bar, za to kratko vreme, podsetimo na to kako je izgledalo kada je sve bilo kako bi trebalo da bude”, iskren je frontmen grupe Boris Bakalov.

Gosti na koncertu će biti prijatelji benda - sastav “(ne)normalni”.

“Ničim izazvan” je specifičan bend koji uspeva u karijeri da napuni svaki prostor za svoj koncept serijal “Double Date”, gde po želji dovodi grupe iz regiona i cele zemlje da sa njima deli binu, te su tako ugostili Detour, Silente, i menjali su lokacije z ate koncerte povodom Dana žena 8. marta ili na Dan zaljubljenih 14. februara (Dom omladine, Mikser, Subbeerni centar).

Sledeći njihov koncert biće u Kombank dvorani 6. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana