Poluvrijeme na Super Boulu je na scenu dovelo nostalgični hip-hop i Eminema na koljenima

GS
Foto: Agencije

Sportski spektakl za ljubitelje NFL-a sinoć su priredili Los Anđeles Remsi i Sinsinati Bengalsi (23:20), a za muzički dio, koji mnogi takođe uzbudljivo iščekuju, pobrinule su se rep i R&B zvijezde.

Ove godine je na poluvremenu Super Boula dominirao hip-hop, uz pomoć R&B-a, a zvijezde poput Dr. Drea, Eminema, Snup Doga te Kendrika Lamara zauzele su centralno mjesto na najvećem koncertu u godini.

Šou je predstavljao pravu poslasticu za sve koji su odrastali u 90-im, a mnogi njihovi hitovi, kao i pjesme pokojnog 2Paca, su nas pomalo vratili u 2000. godine.

Koncert je otvoren pjesmama "The Next Episode" i "California Love", a nakon njih je publiku iznenadio 50 Cent hitom "In the Club". Zatim je na pozornicu stupila pjevačica Mary J. Blige, koja je otpjevala svoje hitove. Uslijedio je nastup Kendrika Lamara, koji se odlično uklopio u šou uprkos tome što nije američka hip-hop zvijezda devedesetih.

Policija je odlučila bojkotovati ovaj spektakl zbog repera Snupa Doga i Eminema, koji su izabrali svoje pjesme s pogrdnim riječima upućenim policiji, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana