Počinje “Nektar OK fest” na Tjentištu: Povratak muzici u srcu prirode

G.S.
Počinje “Nektar OK fest” na Tjentištu: Povratak muzici u srcu prirode

FOČA - Sedmo izdanje “Nektar OK festa” počinje večeras na Tjentištu, a osim bogatog muzičkog programa, za posjetioce će biti organizovane promocije knjiga, filmske projekcije, rafting rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjeta nekim od najljepših vidikovaca u Nacionalnom parku “Sutjeska”.

Festivalski kamp biće otvoren danas u 12 časova,
a prvog dana festivala na glavnoj bini nastupiće “Van Gog”, Goran Bare i “Majke”, “Brkovi” i “Moreuz”. Ranije tokom dana u “OK kampu”, u okviru dnevnog programa, posjetioce će zabavljati “Lav hanters” i “Mortal kombat”.
Drugog dana festivala, sutra, na glavnoj bini sviraće “Bajaga i instruktori”, TBF, “Buč Kesidi” i “Hu si”, a na bini u kampu Marčelo i “Napeti kvintet”, te “Ateist rep”.

Posljednjeg dana festivala, u nedjelju, publika će uživati u svirkama “Hladnog piva”, Darka Rundeka, “Kande, Kodže i Nebojše”, te “Sopota” na glavnoj bini i “Zostera” i “Ritma nereda” na bini u OK kampu.
Kako je najavljeno, dnevne žurke rezervisane su za početak i kraj dana, na ljetnoj bini na bazenu, te naveče na bini u kampu.

Od pratećih programa zanimljiv je književni kutak “Buk zona”, gdje će biti promovisana knjiga “Bunt dece socijalizma” Dušana Vesića (sutra) i “Proza i stihovi” Marka Šelića Marčela (nedjelja).

Uvedena je “OK Sinema zona” na ovogodišnjem izdanju festivala, tako da će ljubitelji sedme umetnosti imati priliku da uživaju u nekoliko filmskih projekcija tokom trajanja manifestacije.

Na programu su dvije projekcije koje će sutra i prekosutra biti prikazane na velikom filmskom platnu od 21 čas, i to “Nebeska tema - priča o Vladi Divljanu” i “Tusta”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana