Počela prodaja karata za koncert Brajana Ferija na Jahorini

Srna
Počela prodaja karata za koncert Brajana Ferija na Jahorini

Na Ja­ho­ri­ni će 7. de­cem­bra bi­ti održan kon­cert čuve­nog bri­tan­skog pop pje­vača Bra­ja­na Fe­ri­ja, po­vo­dom otva­ranja no­ve ski-se­zo­ne, sa­op­šte­no je iz Olim­pij­skog cen­tra "Ja­ho­ri­na".

Di­re­ktor Olim­pij­skog cen­tra "Ja­ho­ri­na" De­jan Lje­vnaić is­ta­kao je da je ri­ječ o ve­li­kom kon­cer­tu sa svjet­skom zvi­jez­dom, kao i da Ja­ho­ri­na "po­no­vo si­ja olim­pij­skim sja­jem".

"Cilj nam je da Ja­ho­ri­nu i ovu ze­mlju pred­sta­vi­mo u naj­bo­ljem sve­tlu. Želi­mo da prva aso­ci­ja­ci­ja na nas u sve­tu bu­de do­bra za­ba­va, odlično ski­ja­nje i bo­ga­ta tu­ris­tička po­nu­da, a ne rat i ne­ga­ti­vna de­ša­va­nja ko­ja su, nažalost, obeilježila de­ve­des­te go­di­ne pro­šlog vije­ka", kaže Lje­vnaić.

Pre­ma nje­go­vim ri­ječima, Ja­ho­ri­na je prva pla­ni­na u re­gi­onu ko­ja or­ga­ni­zu­je kon­cer­te svjet­skih raz­mje­ra i ra­di pro­mo­ci­ju na svjet­skom ni­vou.

"Želi­mo da svi čuju za Ja­ho­ri­nu i uve­re se u do­maćin­ski pris­tup i po­nu­du ski-cen­tra ko­ji je ra­me uz ra­me sa evrop­skim des­ti­na­ci­ja­ma", do­dao je on.

Ula­zni­ce za kon­cert ovog čuve­nog bri­tan­skog pop pje­vača, tek­sto­pis­ca i mu­zičara, u pro­da­ji su od da­nas, a mo­gu se ku­pi­ti u ho­te­li­ma "Ter­mag", "Vučko" i "La­vi­na" na Ja­ho­ri­ni, kao i na in­ter­net stra­ni­ci ku­pi­kar­tu.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana