Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za „Tuborg Garden Fest"

G.S.
Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za „Tuborg Garden Fest"

Prodaja jednodnevnih ulaznica za ovogodišnji „Tuborg Garden Fest" po cijeni od 20 KM je počela, a ukoliko ne želite propustiti ni jednu festivalsku noć, dvodnevnu ulaznicu i dalje možete kupiti za samo 30 KM na gigstix.ba i prodajnim mjestima Gigstixa. Iskoristite sjajnu priliku i zgrabite karte za nezaboravno muzičko putovanje.

 Četvrti  po redu "Tuborg Garden Fest" u Prijedoru održaće se 5. i 6. jula. Na velikoj bini Ljetne bašte u srcu grada i ove godine čekaju vas brojni izvođači i najzvučnija domaća i regionalna imena.

Ovogodišnji festival će otvoriti  bend „Plan B", a potom će nastupiti Nenad Marić, široj javnosti poznatiji  pod imenom Kralj Čačka, akademski slikar, pjesnik i kantautor. Iste noći po prvi put u Prijedoru publici će se predstaviti "Detour" sa svojim najvećim hitovima, a atmosferu do usijanja će dovesti Mile Kekin, nekadašnji frontmen kultnog zagrebačkog pank-rok benda "Hladno pivo". Isto veče nastupiće legendarni "Parni valjak", koji prvi put stiže u Prijedor. Sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom, koji obećava da će donijeti svježu energiju i dinamiku njihovim legendarnim hitovima, "Parni valjak" napraviće atmosferu za pamćenje.

     U subotu 6.jula, drugog dana festivala, sviraće grupa "Sinhro" iz Novog Grada, koji je fantastičnu svirku imao i na prošlogodišnjem festivalu, a potom u Ljetnu baštu stiže dinamični hip-hop duo iz Crne Gore „Who See " , te hrvatski reper Grše, jedno od vodećih imena nove domaće hip-hop generacije, poznat po svojim brzim rimama, zaraznim beatovima i beskompromisnom stavu. Za ljubitelje metal/pank zvuka nastupiće beogradski "Mortal Kombat".  Veliki nastup  kultnog hip hop sastava "Beogradskog sindikata", koji je poznat po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima, koji se opisuju kao legendarni, obilježiće ovaj regionalni muzički događaj.

  Prijedorska Ljetna bašta 5. i 6. jula će biti savršena bina za najveće regionalne megahitove i najluđi ljetni provod. Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net , ali na Facebook i Instagram stranicama festivala.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana