Pjevačica Kejti Peri novim spotom potvrdila trudnoću VIDEO

Agencije
Pjevačica Kejti Peri novim spotom potvrdila trudnoću VIDEO

Strani mediji bruje o tome kako je Kejti Peri trudna i kakko je to konačno potvrdila u svom novom spotu za pjesmu "Nikad nisam nosila bijelo" (Never Worn White), posvećenju njenom vjereniku Orlandu Blumu.

Kako piše Evening Standard, Kejti Peri i Orlando Blum će svoje prvo dijete dobiti ovog ljeta što je i pjevačica otkrila u svom novom spotu.

Dugo su kružile glasine o njenog trudnoći kad god bi joj se video stomak u nekoj uskoj haljini, ali sada je pjavačica odlučila da to otkrije javnosti na veoma lijep način.

Spot i pjesma posvećene su njenom vjereniku Orlandu Blumu. A kako bi pjevačica bolje opisala kako se osjeća nego pjesmom? A izgleda da je to bio i najlakši način da saopšti da je trudna.

U spotu je otvoreno okazala stomačić, a nakon što je objavila spot, na svom Tviter nalogu je napisala da joj je drago što više to ne mora da sakriva.

Ubro nakon što su joj mnogobrojni obožavaoci čestitali, napravila je duhovit video, pa se može lako zaključiti da, zapravo, više ne bi ni mogla da sakrije stomak.

Mnogi su pored divne vijesti koju je objavila, primetili, odnosno, sjetili su se da je ona ipak bila u braku ranije, pa ova pjesma ipak zvuči malo čudno, a pjevačica je na te komentare rekla:

„Istina je da nikada nisam nosila bijelo. Prije deset godina nosila sam sivo, tako da će ovo zaista biti prvi put da nosi bijelo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana