Parni valjak stiže na "Tuborg Garden Festu"

G.S.
Parni valjak stiže na "Tuborg Garden Festu"

Sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom, koji donosi svježu energiju i dinamiku njihovim legendarnim hitovima, Parni valjak napraviće atmosferu za pamćenje u petak, 5.jula, u prijedorskoj Ljetnoj bašti.

Parni valjak, jedan od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima i ovogodišnji dobitnici nagrade Porin za životno dijelo, predstavio je prije nekoliko dana novu autorsku pjesmu pod nazivom "Kad padne mrak". To je njihov četvrti singl u poslednjih godinu dana, kojim nastavljaju da najavljuju novi studijski album.

Biće to prilika da prijedorska publika čuje bend sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom, koji ima težak zadatak da naslijedi legendarnog Akija Rahimovskog.

Tako će publika imati priliku da čuje neke od najvećih hitova poput „Sve još miriše na nju", „Dođi", „Jesen u meni", u drugačijoj interpretaciji, kao i nove pjesme „Moja glava, moja pravila",„Sad kad znaš", koje je upravo snimio Igor Drvenkar.

Bend je u poslednjih godinu dana zajedno sa Drvenkarom održao gotovo 30 koncerata širom regije.

Od početka novog poglavlja ističu da bez svirke gube smisao, pa zato i dalje neumorno dijele energiju i srž svog rada, upravo na mjestima, gdje se osjećaju najprijatnije - na bini ispred svoje publike.

Ove godine nastavljaju sa koncertnim aktivnostima, u okviru aktuelne turneje „Parni valjak 2024 Tour", a u okviru iste nastupiće i na "Tubor Garden Festu" 5. jula u Ljetnoj bašti u Prijedoru.

Lineup koji obećava

Uz Parni valjak prve festivalske večeri na "Tuborg Garden Festu" nastupaju još i Kralj Čačka, Mile Kekin, Detour i Plan B.

U subotu, 6. jula, nezaboravnu žurku obećavaju Beogradski sindikat, Grše, Mortal Kombat, Who See i Sinhro.

Gdje kupiti ulaznice?

Označite 5. i 6. jul u kalendaru i pripremite se za nezaboravno „Tuborg Garden  Fest" iskustvo, a dvodnevne ulaznice, po promotivnoj cijeni od 30 KM, dostupne su putem servisa Gigstix.ba, kao  i na prodajnim mjestima Gigstixa. 

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net, kao i na Facebook i Instagram stranicama festivala.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana