Otvoren OK kamp na Tjentištu: Ljubitelji prirode i dobre muzike „zauzeli pozicije" u srcu Nacionalnog parka Sutjeska

G.S.
Otvoren OK kamp na Tjentištu: Ljubitelji prirode i dobre muzike „zauzeli pozicije" u srcu Nacionalnog parka Sutjeska

Danas je na Tjentištu, samo dan pred zvanični početak festivalskog programa otvoren OK kamp, omiljeno mjesto boravka festivalske publike. Već od jutarnjih sati prvi gosti počeli su da pristižu na Tjentište, a pozitivna energija, zagrljaji i osmjesi na licima prvih posjetilaca, već u startu najavljuju tri fantastična festivalska dana koja su pred nama.

Omiljeni festival u prirodi i ovoga je puta privukao veliki broj kampera koji su strpljivo čekali da uđu u festivalsku zonu i počnu sa dugo očekivanim OK provodom.

Nakon dnevnog odmora i chillanja na bazenu, u večernjim satima sve one koji borave u OK kampu, očekuje odlična zabava i sjajna uvertira za dane koji su pred nama. Na Jägermeister OK Stage-u od 21:00 nastupaju Dža ili Bu, Bojana Vunturišević i Savršeni Marginalci.

Kompletan program Nektar OK Festa, koji se na Tjentištu održava od 19. do 21. jula, dostupan je na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net /"line-un . Razloga je mnogo zašto ove godine morate biti dio najbolje OK avanture.

Od danas, festivalski paket OK kamp (boravak u kampu + festivalska ulaznica), kao i ulaznice za Visa Main stage dostupne su na licu mjesta na recepciji i biletarnici kampa.

Uz Nektar OK Fest i ove godine su prijatelj festivala kompanija m:tel, banka partner festivala NLB Banka AD Banjaluka, te VISA – službena festivalska kartica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana