Otkazani nastupi demo bendova, nastavak “Demofesta” počinje revijalnim programom

Milanka Mitrić
Otkazani nastupi demo bendova, nastavak “Demofesta” počinje revijalnim programom

BANjALUKA - Zbog mogućnosti pojave novih padavina u narednih nekoliko časova, organizatori “Demofesta” odlučili su da otkažu nastupe demo bendova tokom finalne večeri, a festival da otvore revijalnim dijelom programa.

- Žiri ovogodišnjeg festivala donio je odluku da pobjednike Demofesta proglasi na osnovu njihovih nastupa tokom dvije polufinalne večeri. Tako da, tri najbolja benda koja dobijaju nagrade u vrijednosti od 5.000, 2.000 i 1.000 evra biće proglašeni večeras, kada će biti dodijeljena i nagrada “Plavi bas” za najboljeg basistu među takmičarima - saopštili su organizatori.

S obzirom na to da su nastupi demo bendova otkazani, muzički program će početi od 21.30 časova, a kapije tvrđave Kastel biće otvorene od 21 čas.

Revijalni dio programa na glavnoj bini večeras predvode “Lajbah”, Parov Stelar i Kiril Džajkovski, dok će na “Samer stejdžu” nastupiti Macha Ravel, Bojana Vunturišević, “Sanšajn”, “Niplpipl”, “Poket Palma” i Roni Sajz. Na “Sajlent stejdžu” nastupiće MKDSL sa svojim setom “Kluboslavija”.

Kada je riječ o satnicama na glavnoj bini, veče će početi nastupom Parova Stelara u 21.30 časova, dok je nastup “Lajbaha” predviđen za 23.30. Nastup Kirila Džajkovskog trebalo bi da počne u 1.30.

Svim posjetiocima koji su kupili kartu za drugo veče festivala biće omogućeno da sa istom kartom na festival uđu i večeras.

Sve informacije dostupne su na “Instagram” i “Fejsbuk” stranicama “Demofesta”, gdje će biti redovno ažurirane

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana