OK fest: Spoj vrhunskih umjetnika garant za odličan provod

Miloš Vasiljević
OK fest: Spoj vrhunskih umjetnika garant za odličan provod

Da ne nedostaje dobre zabave do ranih jutarnjih časova na petom “Nektar OK festu”, koji će biti održan 6, 7, i 8. jula u NP “Sutjeska”, pobrinuće se fenomenalni muzičari, ali i umjetnici iz drugih branši koji će u ulozi di-džejeva zajedno sa publikom dočekati najljepše zore na Tjentištu.

Program “OK after parti” dovešće i ovoga puta u samo srce festivalskog kampa mnogo dobre energije, te pozitivnih misli i vibracija, a za to će se pobrinuti i nova imena.

Među njima je i Vukašin – Irie FM, nekadašnji član benda “Edžesburn” koji je sopstvenu muzičku priču izgradio u okviru benda “Irie FM” koji je 2012. godine proglašen za najbolji rege bend u Evropi. Godine 2016. njihov veliki hit “Kliziš” bend je “odmakao” od rege zvuka i odveo ih u novu dimenziju koja im je obezbijedila novu publiku i nove pozitivne reakcije.

Tu će potom biti i Sergej Trifunović, jedan od najpoznatijih glumaca u regionu, iza kojeg je zavidna glumačka karijera i veliki broj filmskih i pozorišnih ostvarenja. Muzičke vode nisu mu nepoznanica, jer iza njega je veliki broj nastupa sa njegovim bendom, kao i sa bendom “Užička republika” i drugima, a beogradska muzička scena već neko vrijeme oduševljava se njegovim nastupima u ulozi di-džeja koji uspijeva da vrlo uspješno spoji pank, “Karminu Buranu” i Đorđa Marijanovića.

Publiku na Tjentištu zabavljaće i Gile, frontmen legendarnog “Električnog orgazma”, koji rok scenom ovih prostora uspješno vlada već skoro 40 godina.

Pjevačica, tekstopisac, kompozitor i prevodilac Mirela Priselac-Remi takođe će nastupiti na “OK festu”. Ona je publici poznata kao članica hrvatske hip-hop grupe “Elemental”, koja postoji od 1998. godine. Priselac-Remi je dio urbane regionalne muzičke scene, sarađivala je sa mnogobrojnim muzičarima i umjetnicima, a zajedno sa grupom “Elemental” nastupala je na najvećim festivalima i događajima.

Na Tjentištu će nastupiti i poznati kompozitor i pijanista Vasil Hadžimanov. Svoju ideju o kombinovanju balkanskih tradicionalnih folk ritmova i zapadnih, modernih muzičkih stilova Vasil je ujedinio u okviru rada i muzike “Vasil Hadžimanov benda”.

Nastupiće i Mika the Kawaiar, profesionalni muzičar poznatiji kao Milan Mika Aćimović iz bendova “Sopot”, “Manessagra”, “Jabboko sa Negrass”

OK kamp

Brojni umjetnici iz raznih branši garantuju odličan provod na Tjentištu. Za sve koji ne žele da propuste vrhunsku zabavu ostaje samo da na vrijeme obezbijede mjesto u OK kampu i budu dio ovogodišnje najbolje OK zabave, koja će biti održana u nesvakidašnjem ambijentu jednog od najvećih, najstarijih, ali zasigurno i najljepših nacionalnih parkova na prostoru cijele regije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana