Objavljeno prvih 20 izvođača koje dolaze na Egzit

Agencije
Objavljeno prvih 20 izvođača koje dolaze na Egzit

Muzičke superzvijezde i vodeći izvođači današnjice predvode prvih 20 imena objavljenih za veliku proslavu 20 godina Egzit festival, a među njima su Dejvid Geta, Tyga, Džejms Artur, Fetboj Slim, Boris Brejha, Sepultura, Artbat, ZHU, Meduza i mnogi drugi koji na Petrovaradinsku tvrđavu donose raznovrsne stilove elektronske, gitarske i hip-hop muzike.

Listu prvih izvođača predvodi Dejvid Geta, popularni Francuz koji će možda i posljednji put nastupiti u Srbiji, jer od iduće godine drastično smanjuje broj nastupa, i pojaviće se samo na nekolicini vodećih svjetskih festivala.

Srećom Geta ne namjerava da propusti veliku proslavu 20 godina Egzita zbog dvodecenijskog odnosa sa festivalom, ali i zbog činjenice da je upravo on izglasan za najtraženijeg izvođača u velikoj anketi Egzit fanova.

Prvi slavljenički Egzit talas donosi i pregršt gitarskih titana, kao što je moćna brazilska Sepultura, kultna grupa koja iza sebe ima čak 14 albuma i rifove koji su obilježili istoriju metala, ali i rok muzike u cjelini.

Na tvrđavu dolazi i njujorška hardkor zvijezda Bili Milano, sa svojim M.O.D. (Met­hod of Des­truc­ti­on), ruski Mos­cow De­ath Bri­ga­de, metal rok gerila Crip­pled Black Pho­enix, te jedan od vodećih post-punk dark-wave bendova She Past Away i de­at­hco­re britanski sastav Bury To­mor­row.

Jaku prvu garnituru dopuniće i trenutno najtraženiji domaći bend, disko-rokenrol-elektro duo Buč Kesidi, kultni alternativni rok sastav E-play i novosadski heroji Lo­ve Hun­ters.

U toku je novogodišnja akcija u kojoj se kupovinom ulaznice po promotivnoj cijeni za jubilarni, dvadeseti rođendan Egzit festivala koji će se održati od 9. do 12. jula, na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dan­ce na budvanskoj plaži Buljarica!

Akcija traje do kraja godine i dovoljno je samo da se svi postojeći i budući kupci nakon toga registruju u periodu od 1. do 29. februara na sajtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana