Objavljeni prvi izvođači koji dolaze na Egzitov rođendan

Srna
Objavljeni prvi izvođači koji dolaze na Egzitov rođendan

NOVI SAD - Robin Šulz, Ameli Lens, Paul Kalkbrner, Boris Brejha, Artbat, Nina Kravic, Tejl of As, Blek Kofi i Ofenbah predvode bogat program izvođača koji su potvrdili dolazak na veliku proslavu 20. rođendana Egzita, koja će biti održana od 13. do 16. avgusta.

Dve glavne bine, Mejn stejdž i mts Dens Arena, zajedno sa progresivnom elektronskom binom No Slip Novi Sad, u prvi talas uključili su imena koja su upravo na tvrđavi imala svoje istorijske nastupe.

Nakon što je u prethodnim godinama oduševio publiku na najvažnijim festivalskim binama širom planete, premijerno na glavnu binu Egzita stiže čuveni Robin Šulz, koga će pratiti Burak Jeter, Đ Regard, Ofenbah, kao i tvorci drum''n''bejsa i prvi Egzitovi hedlajneri sa samih početaka festivala sklopljeni u ekskluzivan BekTuBek set, Roni Sajz i LTJ Bukem potpomognuti Dajnamajt MC.

Na mts Dance Arenu i ove godine dolaze gotovo sva najvažnija imena globalne elektronske scene koja predvode dve najveće tećno umetnice današnjice, Nina Kravic i Ameli Lens, kao i vodeći svetski producent poznat po stadionskim nastupima za desetine hiljada ljudi, Paul Kalkbrenner.

Uz njih tu su i Boris Brejća, Black Coffee i Meduza, najuzbudljiviji Ð tandemi današnjice Tale of US i ARTBAT i ekskluzivni b2b dueti, specijalno za Egzitov dvadeseti rođendan, Denis Sulta b2b Ð Tennis, te Dax J b2b Kobosil! NSNS bina predstaviće impresivnu postavu koju čine 999999999 live, Francois X, Juliana Huxtable, Monosacćaride, Marcel Dettmann te VTŠ i SPFÐ u posebnom back 2 back setu.

Baš kao i na prvom Egzitu, fanovi iz celog regiona spojiće se nakon izolacije uz dobro poznata imena kao što su Laibać i Obojeni program koji će ovom prilikom obeležiti i 40 godina svog rada, Mašimo, Goblini, Buč Kesidi, Marko Nastić, Dejan Milićević, Insolejt, Endru Meler, Ilija Ðoković, Kristijan Molnar, Koeus, Spejs Moušn, After Afejr, Lag, Monosaharid i Boke.

U avgustu će tako biti otvoreno najmanje 20 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave, uz smanjen ukupno predviđeni broj posetilaca, kojima će dostupno biti preko 90% od uobičajene površine festivala.

U prodaju su se vratile i četvorodnevne ulaznice sa popustom od 40 odsto, a nakon restarta prodaje interesovanje je ogromno i trenutno je dostupna svega četvrtina smanjenog kapaciteta ulaznica.

Uz ovaj talas izvođača, već od srede 17. juna stiže i omiljena akcija Egzit fanova „4+1“, koja se svake godine izuzetno brzo rasproda, a popularnost duguje činjenici da društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana