Objavljena izgubljena pjesma sa vokalima Fredija Merkjurija VIDEO

B.P.
Objavljena izgubljena pjesma sa vokalima Fredija Merkjurija VIDEO

LONDON - Slavni sastav "Kvin" objavio je izugubljenu pjesmu "Face It Alone", sa vokalima pokojnog frontmena Fredija Merkjurija.

Tokom ljeta Rodžer Tejlor i Brajan Mej otkrili su da su u arhivama iskopali prethodno neobjavljenu pjesmu benda koju je otpjevao njihov pokojni frontmen.

-I to je bilo prekrasno. Zapravo, bilo je to pravo otkriće. To je sa sesija sa snimanja albuma "Miracle" iz 1989.godine - rekao je Tejlor

Gitarista Brajan Mej pjesmu opisao kao prekrasnu i dirljivu, dodavši da je bila nekako skrivena pred našim očima. Pjesma "Face It Alone",  će se pojaviti na limitiranom kolekcionarskom izdanju boks-seta 13. studijskog albuma grupe, pomenutog "The Miracle". Ovo luksuzno izdanje od osam CD diskova može se pohvaliti sa jednim diskom sa više od sat vremena prethodno neobjavljenih snimaka, uključujući šest neobjavljenih pjesama. Numera "Face It Alone", prva je nova pjesma Fredija Merkjurija, koja je objavljena u više od osam godina od smrti pokojnog velikana 1991. godine. "Kvin" su do sada objavili brojne neobjavljene pjesme sa bivšim frontmenom. Godine 2014. objavili su kompilacijski album “Queen Forever", koji se sastojao od pjesama snimljenih 80-ih,  a ne objavljenih na regularnim izdanjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana