OA otkazana nakon dvije sezone

Agencije
OA otkazana nakon dvije sezone

Na drugu sezonu “Netfliksove” serije OA publika je čekala nešto više od dvije godine, a ovaj striming servis je čekao četiri mjeseca od premijere novih epizoda da na kraju otkaže seriju.

OA je bila jedna od onih serija koja je u svoje dvije sezone bila priča koja je više zavisila od mašte publike i toga koliko je publika sama bila spremna da  rastumači ovo čudesno spiritualno putovanje kroz dimenzije nego što je sama davala eksplicitne odgovore.

U glavnoj ulozi je bila Brit Marling, koja je glumila Preir Džonson, mladu slijepu ženu koja se vratila u svoj rodni grad nakon sedam godina i poslije brojnih neobjašnjivih zbivanja. Osim što joj se vid vratio, ona je odbijala da govori o svom nestanku sa svima, osim sa četvoro tinejdžera i njihovom učiteljicom u srednjoj školi.

Glumica je na svom “Instagram” profilu napisala oproštajnu poruku od serije i uloge.

- Ovo je bilo intenzivno putovanje za sve nas koji smo radili na seriji i kojima je bilo stalo da nastavimo ovu priču. Zahvalni smo “Netfliks” i ljudima sa kojima smo radili i stvorili prvi i drugi dio serije. Iako ne možemo da završimo priču, obećavam vam da ćemo pričati drugima - navela je Marlingova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana