Novi debakl Maraje Keri

Agencije
Novi debakl Maraje Keri

Poznata pjevačica Maraja Keri kao da više nije zainteresovana za svoju muzičku karijeru, sudeći po slabim naporima koje ulaže u svoje koncerte, jer je ponovo publiku "počastila" razočaravajućim performansom.

Pjevačica je nastupila sa Lajonelom Ričijem u okviru njihove "All The Hits " turneje, gdje je pružila minimum truda i fanovima ponovo priredila performans koji će svakako biti upamćen - ali po lošem.

Nekada kraljica popa, koja je javnost iznova osvajala svojim eksplozivnim nastupima, ovih dana izaziva samo negativne komentare. Nakon što je pogledao njen nastup, jedan razočarani fan je tvitovao: "Postao sam zabrinuti građanin. Više nije smiješno!"

Dvije sedmice ranije, Maraja je pokazala i siromašne plesačke sposobnosti na bini, a fanovi ne zaboravljaju i katastrofalni novogodišnji performans u Njujorku.

Pop zvijezda se tada javno izvinila za priređeni debakl.

- To je bilo van moje kontrole. Da sve nije bilo u totalnom haosu, možda bih i uspjela da priredim nešto bolje. Žao mi je. Krivim sve i krivim sebe što nisam otišla nakon probe - rekla je Maraja u februaru.

Katastrofalni novogodišnji performans je možda i bio slučajnost, ali uzimajući u obzir njene ostale nastupe ove godine, čini se da to postaje novi Marajin trend.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana