Nova serija "Radio Mileva" donijeće mnogo smijeha i šale: Komšijskim zgodama vraćaju ljepša vremena

G.S.
Nova serija "Radio Mileva" donijeće mnogo smijeha i šale: Komšijskim zgodama vraćaju ljepša vremena

Ljubitelji serijskog programa imaće priliku da od marta uživaju u prvim epizodama serije "Radio Mileva", u režiji Elmira Jukića, a po ideji Nebojše Garića.

Riječ je o humorističkoj seriji koja će biti emitovana na RTS-u, a koja prati tri generacije porodice Majstorović i to Milevu, koju igra Olga Odanović, njenu kćerku Nataliju, koju glumi Marija Vicković i unuku Sonju, koju igra Kristina Gavrić Bogunović.

Glumica Anđelka Prpić, koja u seriji glumi borbenu i neposrednu Jecu, vlasnicu frizerskog salona, istakla je da kada su su scenario i ekipa dobri, publika seriju mora da obožava.

- Kada sam čula ko je ovde glumačka postava, rekla sam: "Je l' treba ja nekome nešto da platim da budem deo ove ekipe". Stvarno je čast da budete sa svim tim ljudima u kadru i da sparingujete. I učim i beskrajno se zabavljam - rekla je Prpićeva.

Kako saznajemo od glumaca, kafana "Neimar" je u ovoj seriji mjesto sastanaka i rastanaka, ali i ispovjedaonica svim stanarima.

Glumac Nikola Kojo igra Daču, starog beogradskog frajera, koji je vlasnik pomenute kafane.

- Dača je bivši kriminalac koji je u penziji. Stvaran je po uzoru na neke ljude koji su postojali u našim životima. On je neka vrsta ramena za plakanje za sve stanare - objasnio je Kojo.

Za koleginicu Olgu Odanović, u seriji Milevu, kažu da je boginja komedije našeg glumišta pa se zato od ovog projekta očekuje samo najbolje.

Kako su glumci kazali, u seriji, pored mnogo humora i šale, provijavaju elementi romantike i melanholije.

Serija će nas navesti da se prisjetimo lijepih vremena kada su komšije u zgrada živjele u iskrenijim i ljepšim odnosima, a pored toga ovo je i priča o našem mentalitetu.

U seriji će igrati i glumci Dara Džokić, Tihomir Stanić, Branimir Brstina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana