Niko dugo ništa nije čuo o Banetu iz “187”, a onda je poručio: “Borba je završena”

blic.rs
Niko dugo ništa nije čuo o Banetu iz “187”, a onda je poručio: “Borba je završena”

Nekadašnji član rep sastava 187, Bane Kovačević, na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj se nalazi ispred Kliničkog centra Srbije i to ispred Klinike za kardiologiju, a njegova poruka iznenadila je i oduševila mnoge.

Iznenadila jer niko nije ni znao da je bolestan, a oduševila jer je, kako je napisao, pobjedio.

“Borba je završena, izašao k'o pobednik”, napisao je Bane ispod ove fotografije, a onda su uslijedili komentari puni podrške.

Iako su ga mnogi u komentarima pitali od čega je bolovao, reper nije odgovorio, a beogradski mediji zaključuju da je pjevač bolovao od neke teške bolesti.

Mediji prenose i da se Bane nije dugo pojavljivao u javnosti, a na fotografiji može da se vidi da je reper prilično smršao.

U posljednje vrijeme malo se zna o njegovom životu, i sve dok nije objavio fotografiju, nije se ni znalo da boluje od neke teške bolesti.

Na fotografiji se vidi i da pjevač ima gazu na vratu, te se naslućuje da je imao hiruršku intervenciju.

Grupa u kojoj je pjevao poznata je po hitovima “Nikad nećeš znati”, “Slikaj”, “Jedna od mnogih drugih”, “Pored nje”, a prestali su zajedno da nastupaju prije 15 godina.

“Tačno je da smo se razišli zbog različitih mišljenja. Nikakve svađe nije bilo, već smo jednostavno procenili da smo do sada, kao grupa, uradili sve što smo mogli u našoj zemlji. Izgradili smo ime i pokazali publici šta možemo. Marko će verovatno nastaviti da se bavi dizajnom - za muziku nisam siguran. Što se mene tiče, sigurno ostajem u muzici. Za najviše mesec dana bi trebalo da uđem u studio i počnem sa snimanjem novog materijala koji će se razlikovati od onoga što sam do sada radio. Biće to r’n’b sa najmodernijim ritmom američke Zapadne obale - izjavio je 2004. godine za “Blic” Bane Kovačević.

Bane se nekada zabavljao i sa tragično nastradalom Ksenijom Pajčin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana