“Negativ” svirkom u “Kombank dvorani” obilježio jubilej: Dvije decenije stale u jedan koncert

G.S.
“Negativ” svirkom u “Kombank dvorani” obilježio jubilej: Dvije decenije stale u jedan koncert

Prvi veći koncert domaće muzike u ovoj godini u Srbiji održan je u “Kombank dvorani” zahvaljujući rok grupi “Negativ” na čelu sa pjevačicom benda Ivanom Peters, koji su oduševili svoje vjerne obožavaoce tokom dva sata energične i eksplozivne svirke.

- Želimo vam dobrodošlicu na predstavu “Negativ”. Hajde da pevamo zajedno, to barem možemo zajedno da radimo, dozvoljeno je sigurno. Jedino ovako možemo da se viđamo, sa maskama, zato molim vas da se poštuju pravila i sve mere, da sve bude u redu - rekla je liderka i
osnivačica benda Ivana Peters, u obraćanju publici.

Jedan od najboljih ženskih vokala u domenu rok muzike priredila je repertoar kao presjek karijere duge 20 godina. Nastup je bio svojevrsni uvid u četiri studijska albuma, izdvojivši najbolje numere iz protekle dvije decenije.

- Malo smo ispali iz fazona, kondicije, treninga, nadam se da nam nećete zameriti - navela je Petersova, koja je koristila svaki trenutak da komunicira sa svojim vatrenim obožavaocima, koji su sve vrijeme plesali i pjevali skoro sve stihove i refrene.

Imali su svoje prave ljubitelje raspoređene po cijeloj sali koji su skandirali više od svih njihova imena i uvijek ih bodrili i tražili više.
Bend je imao i goste, nadarenog džez pijanistu Dragana Ćalinu, kao i mladog momka Ognjena, koji je na gitari odsvirao “Tango”, a publika uz to igrala.
Bilo je dovoljno mjesta i za neprolazne pesme “Ni ovde ni tamo”, “Vreme je”, “Iznenadi me”, naravno i “Ja bih te sanjala”, “Spusti me na zemlju” i “Julija”.
- Plašila sam se kako će sve ovo izgledati, zbog cele situacije, ali eto, meni je bilo mnogo dobro, ne znam za vas - raspoloženo i srećno je izjavila Ivana Peters na kraju koncerta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana