Nataša Bekvalac otvara "Ljetne noći" najvećim koncertom u Banjaluci do sada

GS
Nataša Bekvalac otvara "Ljetne noći" najvećim koncertom u Banjaluci do sada

BANjALUKA - Na tvrđavi Kastel večeras počinje najveći i najposjećeniji festival u Banjaluci, koji će ugostiti neka od najvećih imena regionalne muzičke scene. Ne propustite priliku da budete dio ovog spektakla, jer vas očekuju tri velika koncerta i mnogo dobrog provoda.

Festival će otvoriti Nataša Bekvalac, jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu.  Njeni hitovi će zagrijati atmosferu i pružiti publici veče za pamćenje, puno emocija i fantastične muzike.

Drugi dan festivala, 26. jul, obilježiće "Negujmo žurka", događaj koji ne treba posebno najavljivati, jer je treću godinu za redom sinonim za odličan provod i jedinstvenu žurku. 

Treća noć, 27. jul, rezervisana je za poseban spektakl - koncert Dragane Mirković i veče ispunjeno hitovima koji su obilježili generacije.

U toku festivala, tvrđava Kastel će se pretvoriti u ambijent kluba na otvorenom. Festival "Ljetne noći" će se održati od 25. do 27. jula, u organizaciji marketing agencije "Euphoria", a na festivalu se očekuje preko 20.000 posjetilaca, kako domaćih, tako i stranih.

Pogledajte kako izgleda najveći klub na otvorenom na Balkanu!

Oduševiće vas svojim modernim dizajnom, vrhunskim ozvučenjem i rasvjetom koja pravi savršenu atmosferu, a ovakav muzički festival zasigurno će nadmašiti sva očekivanja i obogatiti turističku ponudu grada.

Prema vremenskoj prognozi za naredna tri dana, sprema se nezaboravna zabava pod otvorenim nebom, vidimo se na tvrđavi Kastel!

Preostale ulaznice su u prodaji na gigstix.ba, Trgu Krajine, u Caffe-u Sudnica i Poštama Srpske u Banjaluci. Više informacija saznajte na zvaničnom sajtu "Euphorie" i brojevima telefona +387 66 11 22 88 i +387 66 11 22 99 (Viber, WhatsApp).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana