Najveće rok zvijezde na koncertu "Jedan svijet: zajedno kod kuće"

Tanjug
Najveće rok zvijezde na koncertu "Jedan svijet: zajedno kod kuće"

BEOGRAD - Legendarni Roling Stonsi potpisali su ugovor o učešću u dobrotvornom, virtuelnom koncertu "Jedan svijet - Zajedno kod kuće", zajedno sa Pol Makartnijem, Stivi Vonderom, Elton Džonom, Bili Ajliš i preko 100 najvećih rok zvijezda, objavljeno je na sajtu Ultimate Classic Rock.

"Čast nam je što smo pozvani da budemo dio ovog događaja i učestvujemo iz naših kuća, iz izolacije", kaže se u saopštenju Roling Stouns-a, ali uzevši u obzir da će svi članovi benda biti kod svojih kuća, nije jasno da li će rok legende svirati ili će se samo uključiti u razgovor.

Superzvijezda Lejdi Gaga, jedna je od organizatorki ovog koncerta, takođe će nastupiti iz svoje kuće.

Ona je istakla da se emisija ne pravi zbog prikupljanja novca telefonskim uključenjima, već da je naglasak na solidarnosti i zabavi.

Američki komičari i voditelji Stiven Olber, Džimi Kimel i Džimi Falon biće domaćini ove emisije koja će biti uživo emitovati na Amazon Prajmu, Fejsbuku, Instagramu, Tvicu, Tviteru, Jutjubu i Epl TV-u.

Specijalni nastup poznatih svjetskih muzičara biće emitovan uživo u znak podrške medicinskim radnicima koji se već mjesecima bore protiv korona virusa i trajaće 8 sati.

Prenos ovog događaja počinje u nedjelju u 02:00 časa preko društvenih mreža i lajv platformi, a kompletna zarada je namijenjena naporima organizacije Global Citizens (Građani svijeta) da se podrže Svjetska zdravstvena organizacija i svi zdravstveni radnici koji su u prvim redovima borbe protiv pandemije korona virusa.

Prihodi prikupljeni od reklama idu u Fond za solidarnosti u borbi protiv kovida-19 Svjetske zdravstvene organizacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana