Najavljen još jedan “Diznijev” film: “Free Guy” stiže u decembru

Agencije
Najavljen još jedan “Diznijev” film: “Free Guy” stiže u decembru

Novi “Diznijev” film “Free Guy” o svijetu video-igara, u kome glavnu ulogu tumači holivudska zvijezda Rajan Rejnolds, tek treba da stigne u bioskopske sale širom svijeta, a najnovija najava sugeriše da je film mnogo dubokoumniji nego što se na prvi pogled činilo.

Trejler prati Rajana Rejnoldsa, lika koji isprva ne shvata da učestvuje u video-igrici, sve dok ne odluči da je pravo vrijeme da spase virtuelni svijet od brutalnih ubistava i torture kroz koju likovi prolaze. Ubrzo shvata da, kada se nalazite u svijetu u kojem “ništa nema pravo značenje”, jedino je bitan odnos koji stvarate sa drugima - u njegovom slučaju sa Džudi Komer.

U trejleru takođe saznajemo da će život ovih likova u pravom svijetu imati veliko značenje za samu radnju filma, a kada je riječ o filmu - Džudi će imati problema sa svojim momkom zbog odnosa sa Rajanom u video-igri.

“Free Guy” će svoju svjetsku premijeru imati u bioskopima 11. decembra, nakon što je prvobitni datum, 3. jul, otkazan zbog pandemije virusa korona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana